Sponsors

KEAN Flevoparq ontvangt de Landskampioen

 KEAN Flevoparq ontvangt de Landskampioen 

A.s. woensdag gaat de Eredivisie squash weer van start. Flevoparq ontvangt in eigen huis Landskampioen Victoria uit Rotterdam. Het belooft een avondje topsquash te worden. Rotterdam stelt twee spelers uit de top 50 van de Wereld op, Chris Simpson uit Engeland en Renan Lavigne uit Frankrijk. De Rotterdamse formatie wordt gecomplementeerd met de “Engelse” Nederlander Stephen Cooke.


Flevoparq wil stunten met Spanjaard

Flevoparq wil echter in de eerste wedstrijd van het seizoen gaan stunten. Op positie 1 gaat daarom Borja Golan uit Spanje spelen. Borja (Hurricane) Golan staat 34e op de wereldranglijst en stond twee jaar geleden zelfs nog op een 10e plek. Door een zware blessure is hij gezakt, maar hij is nu weer op de weg terug. Op positie twee gaat de jonge Belg Alex Benassi spelen. Benassi staat 272e op de Wereldranglijst, maar is pas begonnen met zijn prof carrière. Team captain Glenn Keenan heeft zijn prof carrière al twee jaar afgesloten, maar de “Australische” Nederlander behoort nog steeds bij de top 10 van Nederland.


Topsquash, gratis verloting & hapjes

Het belooft een spannende en leuke avond te worden. Net als vorig jaar gaan we tijdens de wedstrijden met lekkere hapjes rond en is er een gratis verloting van een grote sporttas en een bowlingarrangement. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn. De wedstrijden starten om 19.30 uur

Omroep Flevoland zal aanwezig zijn om TV beelden te maken van de wedstrijd.