Sponsors

Flevoparq Bowlingleague 3e editie!

De derde editie van de Flevoparq Bowlingleague staat weer in de steigers. Heb je een leuke club collega’s, vrienden, familie, buren? Borrelt er competitie in je bloed en borrel je ook graag voor de gezelligheid? Trek dan de stoute (bowling)schoenen aan en mobiliseer je mensen en schrijf je team of teams in voor de derde editie van de Flevoparq Bowlingleague! 

Elk team van 3 spelers mag deelnemen aan deze bowlingleague. Tussen maart en december met uitzondering van de schoolvakanties spelen we om de week op donderdagavond. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan mogelijk ook op de woensdagavond worden gespeeld. In deze speelperiode treffen alle teams elkaar. 

Kosten voor de speelperiode zijn 30 euro per speelavond. Dit is 10 euro per persoon. Het definitieve inschrijfbedrag voor de speelperiode is wederom afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voor alle duidelijkheid: bij 10 teams zijn er 9 speelavonden is 270 euro per team, bij 12 teams 11 speelavonden is 330 euro per team. 

Na inschrijving volgt loting, definitieve speelschema en het inschrijfbedrag. Bij betaling vooraf ineens 30 euro korting zijnde 1 gratis speelavond.
Minimum leeftijd: 18 jaar

Ben je geinteresseerd, neem dan contact met ons op. De sluitingsdatum voor inschrijving is 
 vrijdag 18 februari 2011!

De eerste speelavond zal donderdag 3 maart a.s. zijn.

Contact: Bas van der Bas/Martine Schwab
0321-388700 of info@flevoparq.nl