Sponsors

Flevoparq Bowling League 2010

BEDRIJFSBOWLING


De kop is er af............. de eerste drie wedstrijden in de Flevoparq-bowlingleaque zijn gespeeld. In januari jl. gaven zes teams zich op om deel te nemen. Omdat er een hele competitie gespeeld wordt (zowel een uit- als thuiswedstrijd) betekent dit dat alle teams tien avonden aan de bak mogen. Op donderdagavond, eens in de twee weken, ontmoet men elkaar op de banen van Flevoparq.
Buiten teams van vaste bezoekers zoals " De Vrolijke Noten"  en "de MB-ers" doen er teams mee die in het verleden ook speelden; "Bowa" en " Wouda" zijn daar het voorbeeld van. Aangevuld met teams van "Bike-line" en  "Flevoparq" is het een gezellige club bij elkaar.
Per wedstrijd doen er drie spelers van elk team mee en wordt de stand na drie games opgemaakt. Omdat er - zoals gebruikelijk - met handicappunten wordt gerekend is het zelfs voor de recreatieve deelnemers leuk om mee te doen. De gevorderde spelers moeten immers hun puntenachterstand eerst maar eens zien goed te maken .........!!!

Vooralsnog mag gezegd worden dat het ongeoefende team van Wouda, op dit moment hoge ogen gooit (zie foto). Verder doen de recreanten van De Vrolijke Noten en de MB-ers het erg goed. Het team van Flevoparq zal in de stille uurtjes nog wat moeten trainen; zij staan op dit moment op de laatste plaats. De complete uitslagen, standen en speelavonden kan men terugvinden onder de kop aktiviteiten van het tabblad "BOWLING" op deze pagina.Geinteresseerd geraakt ? Kom gerust eens binnenlopen of vraag naar meer informatie! Voor de volgende competitie hopen we namelijk op een dubbele bezetting met zowel een vroege als een late leaque.

Namens het sport- en bowlingcentrum Flevoparq,
Bas van der Bas