Sponsors

Esrein komt met buitenlandse squashtoppers

De vorige thuiswedstrijd was een ware thriller die ook nog goed afliep voor Flevoparq met een nipte winstpartij. Squashliefhebbers kunnen zich volgend week woensdag 6 maart weer opmaken voor topsquash. De grote favoriet voor het landskampioen komt op bezoek en mag zich geen puntverlies veroorloven. Ze stellen dan ook een compleet “buitenlands” team op. Een Australiër en twee Duitsers. En iedereen weet, van Duitsers kun je moeilijk winnen. Toch gaat Flevoparq zijn huid zo duur mogelijk proberen te verkopen.
 
Lucas Buit moet het opnemen tegen Steve Finitsis uit Australië, de huidige nummer 73 van de Wereld. Op positie 2 dient Glenn Keenan af te rekenen met de Duitser Jens Schoor die vertoeft op de 83e plek op de wereldranglijst. De kersverse international, Marc ter Sluis, gaat het opnemen tegen de nummer drie van Duitsland, Andre Haschker. De eerlijkheid gebied de zeggen dat het zeer lastig gaat worden voor de formatie uit Dronten. Flevoparq heeft echter maar 5 punten nodig om Meersquash Hoofddorp op de ranglijst te passeren en die komen deze ronde niet in actie. Als dat zou lukken dan klimmen ze naar de vijfde plek op de ranglijst. Het duel tussen KEAN Flevoparq Dronten en Esrein hengelo, begint woensdag 6 maart 2013 om 19.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld bij Racket-, bowling- en partycentrum Flevoparq.  

 
Maak kans op een KEAN racket en een bowlingarrangement.
We verwennen onze supporters graag. Daarom hebben we een gratis verloting aan het eind van de avond van een KEAN RACKET (59 euro), een bowling arrangement t.w.v. 55 euro. Tijdens de wedstrijden gaan we met lekkere hapjes rond en is er dus de gratis verloting van interessante prijzen. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn.