Sponsors

TOPSQUASH IN DE POLDER

KEAN Flevoparq    vs    Meersquash Hoofddorp

A.s. woensdag speelt Flevoparq thuis tegen Hoofddorp. Flevoparq heeft de punten hard nodig, want we staan laatste. Hoofddorp staat een plek boven ons, dus het is een heus degradatieduel met grote belangen. Alleen de nummer laatst degradeert, dus het is zaak om Hoofddorp te passeren.


Maak kans op een racket, sporttas en bowlingarrangement

We kunnen dus alle support gebruiken. Daarom geven we bij de gratis verloting aan het eind van de avond een extra prijs weg naast de gebruikelijke sporttas en bowlingarrangement t.w.v. 75 euro. Je kunt ook een KEAN squashracket winnen. Wil je extra kans maken, dan moet je aanwezig zijn voor aanvang van de 1e wedstrijd. Je krijgt dan een extra lot en dat biedt dubbele kansen.

 

Grote winst noodzakelijk

Hoofddorp staat 12 punten voor. Flevoparq wil graag dik winnen en stelt dus zijn buitenlandse spelers op. Jens Schoor uit Duitsland, Kim Killingberg uit Noorwegen en de Australische Nederlander, Glenn Keenan. Opstellingen onder voorbehoud:

 

KEAN Flevoparq                                         vs      MSQ Hoofddorp

1. Jens Schoor (DUI, WR ranking 71)                      1. Jaymie Haycocks  (ENG, WR 89)

2. Kim Killingberg (NOO, WR ranking 160)              2. Marc Ter Sluis   (NED, NL  27)

3. Glenn Keenan (AUS,  NL ranking 6)                     3. Guido Ploem (NED, NL  87)

 

Topsquash, gratis verloting & hapjes

Het belooft in ieder geval een spannende en leuke avond te worden. Tijdens de wedstrijden gaan we met lekkere hapjes rond en is er dus de gratis verloting van interessante prijzen. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn. We beginnen om 19:45 uur.

 

KOM ONS AANMOEDINGEN !!