Sponsors

DUNLOP Racketlon toernooi op 12 novemberOp zaterdag 12 november a.s. hebben we een officieel ranglijst toernooi van de racketlonbond in ons centrum. Een toernooi voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn 4 categorieën per geslacht A – B – C – D. De officiële telling wordt aangehouden (games tot de 21 punten).

In tegenstelling tot onze normale interne toernooien, dien je in te schrijven via de officiële racketlon site. www.racketlon.nl en dan naar Dunlop Tour.

Normaal die je ook eerst lid te worden (licentie) van de racketlonbond. Echter doe je voor het eerst mee aan een officieel toernooi, dan is het nog gratis. Let wel, de aanmelding naar de bond, niet de inschrijvingskosten toernooi. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers begint het toernooi rond 10:30 uur en zal het rond 18:00 uur klaar zijn. Kan zijn dat je begintijd later is.

Niveau :                      Beginners tot gevorderd. 4 categorieën A - B - C -D

Deelnemers :              Maximaal 40 deelnemers.

Duur :                          Van 10:30 uur tot 18:00 uur.  

Schema :                    KO schema met uitspelen. Je speelt 2 tot 4 wedstrijden.

Kosten :                      18 euro. Inclusief bittergarnituur na afloop

Materiaal :                  Leenrackets aanwezig. Ballen en shuttles zorgen wij voor.

 

Er is geen prijzengeld of prijzen voor de winnaars. Wel een winnaarsfoto en er is een gratis verloting voor iedereen waar een sporttas, squashracket  en vele leuke prijzen worden verloot. Na afloop hebben we ook nog wat lekkere hapjes.