Sponsors

TOPSQUASH IN DE POLDER

EREDIVISIE SQUASH:
 
KEAN Flevoparq  vs  kampioenskandidaat MNN Zwolle
 
KOM ONS AANMOEDINGEN, WE HEBBEN ALLE STEUN NODIG   !!! 
 
A.s. woensdag speelt Flevoparq thuis tegen koploper en kampioenskandidaat Zwolle. Flevoparq wacht een zwaar avondje, want Zwolle is onder leiding van manager Niels Boek, op jacht naar zijn 5e landstitel in hun geschiedenis. Flevoparq coach Thony Schwab heeft een bijdrage gehad in de vier eerder behaalde landstitels van Zwolle en draagt de Zwollenaren daarom een warm hart toe in hun ambities, maar a.s. woensdag staan de belangen van Flevoparq voorop.
 
Zwolle komt met toppers
 
Zwolle komt met hun sterkste team. Hun nummer 1 speler is de Duitser Simon Rossner en die bivakkeert op een 27e plek op de Wereldranglijst, op positie 2 speelt de Nieuw Zeelander, Kashif Shuja en hun nummer drie speler is 9-voudig voormalig Nederlands Kampioen en Nederlands Bondcoach, Lucas Buit. Flevoparq stelt daar tegenover de Hongaar, Mark Krajscak, de Australiër, Karwalski en de Nederlandse “Australiër” Glenn Keenan. Op zich een sterke opstelling, maar of het voldoende zal zijn om de Zwolse toppers te kloppen, zal woensdag moeten blijken. Flevoparq coach, Thony Schwab schat de kansen op een stunt niet hoog in, maar hoopt wel op een puntje of vier.   
 
Topsquash, gratis verloting & hapjes
 
Het belooft in ieder geval een spannende en leuke avond te worden. Tijdens de wedstrijden gaan we met lekkere hapjes rond en is er een gratis verloting van een grote sporttas en een bowlingarrangement. Toegang is gratis, maar wil je een zitplaats, dan kun je beter op tijd zijn.   
 
KOM ONS AANMOEDINGEN, WE HEBBEN ALLE STEUN NODIG   !!!